Laadukkaat kotimaiset tuotteet ammatti- ja yksityiskäyttöön

Tuotevalikoimaamme sisältyvät muun muassa rahankäsittelyä helpottavat raharengit sekä rekisteri- ja mainoskilpien kiinnittämiseen tarkoitetut taustalevyt. Valmistamme myös jakelukärryjä, jotka soveltuvat monelle toimialalle. Tuotteet ovat ammattikäyttöön suunniteltuja, joten ne kestävät kovassakin käytössä.

Tausta- ja mainoskilvet

Ammattikäyttöön suunnitellut taustalevyt helpottavat rekisterikilven tai vaikkapa yrityksen nimeä kantavan mainoskilven kiinnittämistä autoon. Taustalevyt on helppoa siirtää autosta toiseen, sillä niiden reiät sopivat kaikkiin automerkkeihin.

Levyt on mitoitettu Suomen rekisterikilpien standardimittojen mukaisesti, joten ne sopivat kaikkiin suomalaisiin rekisterikilpiin, myös mopoihin ja moottoripyöriin.

Rahankäsittely

Valmistamme eurokolikoille suunnitellut raharengit, jotka ovat suosittuja erityisesti palvelualalla esimerkiksi tarjoilijoille, autonkuljettajille, lipunmyyjille sekä muille aloille, joissa käteisen rahan käsittely on tärkeä osa työtä. Raharengin käyttö helpottaa käteisrahan säilyttämistä ja käsittelemistä, ja se pitää rahat turvallisesti tallessa ja käden ulottuvilla.

Rahankäsittelyyn liittyvät tuotteemme ovat tilattavissa joko yksittäisinä tai suurempina erinä.

Jakelukärryt

Jakelukärryt palvelevat monen eri toimialan ammattilaisia useassa eri työvaiheessa, jossa tavaraa tarvitsee kuljettaa paikasta toiseen ketterästi. Tuotteet on suunniteltu kestämään kovassakin ammattilaiskäytössä vuodesta toiseen.

Vakiomallistossamme on kolmipyöräiset manuaalikäyttöiset jakelukärryt joko kovalla tai pehmeällä kannella. Jakelukärryt voidaan valmistaa myös yksilöllisesti asiakasyrityksemme käyttötarkoituksen ja tarpeen mukaan.

Työkalulaukut

Asoman kotimaiset työkalulaukut on suunniteltu ammattikäyttöön eri alojen asentajille ja korjaajille. Laukkujen suunnittelussa ja valmistuksessa on tavoitteena ollut käyttömukavuus ja työvälineiden helppo saatavuus.

Pitkäaikainen kokemuksemme laukkujen valmistajana sekä laadukkaat raaka-aineet takaavat laukkujen pitkän käyttöiän.