Luotettava muovituotteiden sopimusvalmistus

Vahvuutenamme on muovituotteiden sopimusvalmistus asiakkaan tarpeiden ja aikataulun mukaisesti. Tarjoamme joustavan toimintatavan, joka tekee yhteistyöstämme vaivatonta. Voit luottaa meihin kumppanina, joka pitää lupauksensa ja takaa toimitusvarmuuden kaikissa projekteissamme.

Sopimusvalmistus

Suunnittelusta tuotantoon – asiakaslähtöisesti

Tuotantomme pääalueena on valmistaa pitkälle jalostettuja teknisiä muovituotteita asiakkaan tarpeiden ja aikataulun mukaisesti aina suunnittelusta tuotantoon saakka laadukkaasti ja tarkasti. Joustava toimintatapamme tekee yhteistyön vaivattomaksi ja takaa asiakkaalle perusteellisen ohjeistuksen ja täyden tuen tuotteen koko elinkaarelle. Asiantuntijamme auttavat mielellään jo suunnitteluvaiheessa valitsemaan sopivimmat materiaalit ja tuotantomäärät kustannustehokkaan ja kestävän ratkaisun takaamiseksi.

Pitkäaikaiset kumppanuudet - kestävää yhteistyötä vuosikymmeniksi

Asiakassuhteemme perustuvat pitkäaikaiseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen. Olemme usein mukana asiakasyrityksiemme tuotteiden suunnitteluprosessissa, jolloin voimme yhdessä vaikuttaa tuotteen valmistettavuuteen sekä kustannuksiin, ja saavuttaa siten merkittäviä säästöjä aina piensarjoista muutaman tuhannen eriin asti. Asiakkaamme edustavat johtavia ajoneuvo- ja elektroniikkateollisuuden, kone- ja laitealan sekä sairaala- ja saniteettiteollisuuden yrityksiä.

Vahva alan osaaminen ja toimitusvarmuus ovat vahvuuksiamme

Toimitusvarmuus on meille ensisijaisen tärkeää. Ymmärrämme, että tuotteiden oikea-aikainen toimittaminen sekä laatu ovat keskeisiä tekijöitä asiakkaidemme menestyksen kannalta. Valmistusprosessimme ovat sujuvia ja joustavia, jotta voimme täyttää asiakkaidemme tarpeet nopeasti ja luotettavasti. Sitoutuneen ja ammattitaitoisen tiimimme kanssa takaamme, että toimitamme muovituotteet sovitussa aikataulussa ja odotetulla laadulla.

Miksi valita alipainemuovattu muovituote?

Sopimusvalmis­tuksella sujuva tuotekehitys­prosessi ja toimiva kokonaisuus

Valmistuksemme perustuu malliin, jossa toimittajan osaamista hyödynnetään alusta asti tuotteen kehityksessä ja näin saadaan kustannustehokas ja laadukas lopputulos.   

Olemme asiakkaan tuotekehityksen apuna heti alkuvaiheessa, kun tuote optimoidaan meidän valmistustekniikallemme sopivaksi ja autamme valitsemaan käytettävän materiaalin.  

Myös kokoonpanoissa, kiinnike- ja lukitusasioissa hyödynnämme pitkää kokemustamme ja tarvittaessa omaa hankintaverkostoamme.

Olemme mukana tuotteen kehittämisessä ja soveltamisessa valmistustekniikkaamme sopivaksi heti tuotekehityksen alkuvaiheesta lähtien.  Materiaalivalinnassa hyödynnämme laajaa kokemustamme ja suosittelemme oikeaa ja käyttökohteeseen sopivaa materiaalia. Yhdessä varmistamme jo suunnitteluvaiheessa, että lopputuotteesta tulee onnistunut ja kestävä. 

Muovituotteiden valmistuksessa on tärkeää ymmärtää, mihin kokonaisuuteen valmistettava muoviosa tai -tuote tulee. Meiltä löytyy vankka kokemus ajoneuvo- ja elektroniikkateollisuuden, kone- ja laitealan sekä sairaala- ja saniteettiteollisuuden tuotteista ja osista. Kokemuksen myötä olemme oppineet tuntemaan alojen haasteita sekä ominaisuuksia.

Valmistamme tuotteet sarjatuotantona omissa tuotantotiloissamme. Laadunvalvontamme varmistaa, että tuotteet ja osat ovat virheettömiä ja  vaatimusten mukaisia. Valmistamme ja toimitamme tuote-erät asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tuotteen kokoonpanossa jatkojalostamme muoviosa asentamalla niihin erilaisia komponentteja ja kiinnikkeitä. Kokoonpanon lopputuloksena on asiakkaalle asennusvalmis kokonaisuus.

Tyhjiömuovaus

Muovin tyhjiömuovaus – kilpailukykyisiä ratkaisuja muovituotteiden valmistukseen

Valmistamme tarkkuutta vaativat, pitkälle jalostetut tekniset muovituotteet tyhjiömuovauksen avulla laadusta tinkimättä. Käyttämämme tyhjiö- eli alipainemuovaus on tekniikka, jossa muovilevyä muokataan lämmön ja alipaineen avulla. Tyhjiömuovatun tuotteen etuja muihin valmistustekniikoihin nähden ovat muun muassa edulliset muottikustannukset, tuotteen keveys, iskunkestävyys ja helppo muotoiltavuus, tuotekehityksen nopeus sekä materiaalin sataprosenttinen kierrätettävyys.

Tyhjiömuovaus tarjoaa tehokkaan ja luotettavan tavan valmistaa laadukkaita muovituotteita eri teollisuudenaloille. Valmistusprosessi on suhteellisen nopea ja tehokas, mikä mahdollistaa suurempien tuotantomäärien valmistamisen lyhyessä ajassa.

Kestävyyttä, keveyttä ja joustavuutta työkoneteollisuuteen

Työkoneteollisuudessa tarvitaan usein muoviosia, jotka ovat kestäviä, kevyitä ja kemikaaliresistenttejä samalla kun ne täyttävät tiukat laatu- ja ulkonäkövaatimukset.

Työkoneiden muoviosat voivat olla esimerkiksi suojarakenteita, peitteitä, ohjauspaneelien osia tai erilaisia koteloratkaisuja. Tyhjiömuovauksen joustavuus mahdollistaa erilaisten geometrioiden toteuttamisen, mikä on erityisen hyödyllistä työkoneteollisuudessa, jossa osat saattavat olla epäsymmetrisiä tai sisältää monimutkaisia yksityiskohtia.

Muovin monipuolisuus sairaalakalusteiden valmistuksessa

Sairaalakalusteissa tarvitaan komponentteja, jotka ovat sekä toiminnallisia että hygieenisiä, samalla kun ne täyttävät tiukat turvallisuus- ja puhtausvaatimukset.

Sairaalaympäristöön valmistettaviin osiin voi kuulua esimerkiksi sairaalavalaisimet, hoitopöydät ja potilassängyt. Muoviosat voidaan suunnitella niin, että ne ovat helppoja puhdistaa, kestävät desinfiointiaineita ja vastaavat sairaalaympäristön erityisiä vaatimuksia. 

Muovituotteet räätälöidysti alasta riippumatta

Tyhjiömuovattu muovi tarjoaa monia etuja erilaisten tuotteiden ja koneiden valmistuksessa. Sen avulla voidaan luoda kestäviä, toiminnallisia ja tarkasti muotoiltuja osia, jotka vastaavat erilaisten teollisuudenalojen vaatimuksia.

Olemme muovituotteiden ja -osien pitkän linjan valmistaja ja autamme löytämään parhaan ratkaisun ja materiaalin asiakkaan käyttökohteen ja toiveiden mukaisesti. Toimintamallimme on sujuvaa ja kustannustehokasta kaikille teollisuuden aloille.