Tyhjiömuovausta laadusta tinkimättä

Asoma valmistaa tarkkuutta vaativat, pitkälle jalostetut tekniset muovituotteet tyhjiömuovauksen avulla laadusta tinkimättä. Käyttämämme tyhjiö- eli alipainemuovaus on tekniikka, jossa muovilevyä muokataan lämmön ja alipaineen avulla.

Tyhjiömuovatun tuotteen etuja muihin valmistustekniikoihin nähden ovat muun muassa edulliset muottikustannukset, tuotteen keveys, iskunkestävyys ja helppo muotoiltavuus, tuotekehityksen nopeus sekä materiaalin sataprosenttinen kierrätettävyys.

Innovatiivisia ratkaisuja

Lämmönsäätely- ja 3D-muottitekniikoiden sekä jälkityöstökoneiden kehitys on nostanut tyhjiömuovauksen aivan uudelle tasolle. Nykyajan nopeasti muuttuvassa maailmassa tuotteita uudistetaan jatkuvasti. Tämän seurauksena tyhjiömuovauksen pienet aloituskustannukset ja nopea tuotekehitysvaihe ovat nousseet seikoiksi, joita asiakkaamme tutkitusti eniten arvostavat. Tyhjiömuovaustuote onkin tänä päivänä erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto piensarjoista useiden tuhansien sarjakokoihin saakka.

Muovituotteen laatu rakentuu monista pienistä yksityiskohdista, joiden tekniikan vain kokenut ammattilainen taitaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja nykyaikainen konekantamme varmistavat valmistuksen teknologisen huipputason. Käyttämämme muotit ovat yksipuoleisia ja siksi edullisia sekä nopeita valmistaa. Muottien sekä muovien materiaalit valitsemme asiakaskohtaisesti tuotantosarjan koon ja laadun perusteella.

Tyhjiömuovaus