Erikoislaukut

Yksilöllisiä ratkaisuja

Asoma tarjoaa joustavaa ja luotettavaa laukkujen sopimusvalmistusta. Asoma-laukku on suunniteltu kestämään kovassakin käytössä. Laukun runko ja käytettävät materiaalit määritellään aina tapauskohtaisesti laukussa kuljetettavan tavaran painon ja käyttöolosuhteiden mukaan kestävyyden varmistamiseksi. Käytämme laukkujen runkona tarpeen mukaan kevyempää tai jämerämpää alumiinikehystä, ja materiaalina korkeankin lämpötilan kestävää muovia. Tukevilla ja kovaa käyttöä kestävillä kädensijoilla, lukoilla ja saranoilla varustettujen laukkujen materiaalit ovat helposti puhdistettavia ja hygieenisiä.

Suunnittelemme laukkuihimme yksilölliset ja toimivat ratkaisut aina ulkokuoresta sisäosiin saakka. Valmistamme tarvittaessa laukkujen sisustuksen mitoittamalla asiakkaan laitteen tai piirustusten mukaisesti. Sisärakenteessa yleisimmin käyttämämme ratkaisu on muotoon leikattu pehmuste, johon laukussa säilytettävä laite sopii ja joka pitää sisällön tukevasti paikoillaan.

Asoma tarjoaa useita laukkuvaihtoehtoja moneen eri tarpeeseen. Valmistamme sopimuksen mukaan myös erilaisia pehmeitä laukkuja ja kasseja esimerkiksi yritysten liikelahjoiksi tai yritysten sisäiseen käyttöön.

Erikoislaukut