Tehokasta ja innova­tiivista muovi­tuotteiden sopimus­valmistusta

Erikois­osaamistamme on muovin tyhjiö­muovaus, joka mahdollistaa moni­puolisten ja tarkasti muotoiltujen muovi­tuotteiden valmistuksen.
Sopimusvalmistus

Joustava ja ammatti­taitoinen muovi­tuotteiden sopimus­valmistus

Tarjoamme muovituotteiden sopimusvalmistusta joustavasti ja räätälöidysti. Olemme apunasi suunnittelussa ja käytämme verkostoamme kiinnitys- ja muiden osien hankinnassa. Valmistamme ja toimitamme järkevän määrän tuotteita – tarpeidesi mukaisesti. Yhteistyömme perustuu luottamukseen ja valitsemalla meidät sopimusvalmistajaksesi saat hyödyntää asiantuntemustamme, luottaa laatuun ja takuun kustannustehokkaasta tuotannosta.

Muovituotteiden valmistusta kestävyys edellä – vastuullisuus ohjaa toimintaamme

Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme muovituotevalmistajana. Sitoudumme kestävään kehitykseen ja ympäristövastuuseen koko tuotantoketjussa. Pyrimme minimoimaan jätteen määrän ja resurssien käytön, hyödyntämään kierrätysmateriaaleja sekä kehittämään energiatehokkaita valmistusprosesseja. Lisäksi kiinnitämme huomiota työntekijöidemme hyvinvointiin, tarjoamalla turvallisen ja terveellisen työympäristön sekä edistämällä tasa-arvoa ja monimuotoisuutta.

Asoman toiminta numeroina vuonna 2023

Helsingissä

perustettu
0

Työntekijöitä

keskimäärin
0

Liikevaihto

miljoonaa euroa
0

Yrityksen

omavaraisuusaste
0 %

Noin

valmistettua tuotetta
0

Kierrättyä muovia

tonnia
0
Käyttökohteet

Muovituotteiden sopimus­valmistusta tarpeidesi mukaan

Kestävät ja turvalliset muoviosat eri kokoisiin työkoneisiin

Hygieeniset ja toiminnalliset osat sairaala­kalusteisiin

Innovatiiviset ja pitkäikäiset muovituotteet- ja osat eri aloille

Materiaalit

Muovikin voi olla luonto­ystävällistä – valitse kierrätettävät materiaalit

Asiakkaan tarpeita, käyttöympäristöä ja lopputuotetta huomioon ottaen, tarjoamme laajan valikoiman erilaisia materiaaleja, jotta voimme valita juuri sopivan materiaalin valmistettavalle muovituotteelle. Kaikki muovimateriaalimme ovat kierrätettäviä, joten pitkän käyttöikänsä jälkeen ne ovat edelleen uusiokäytettävissä. Materiaalivalinnat ovat erityisen tärkeitä tuotteen ympäristöystävällisyyden ja mekaanisten ominaisuuksien kannalta ja valitsemalla kierrätettävän muovin, voit edistää tulevaisuuden kiertotaloutta.

Referenssit

Asiakas­kokemukset puhuvat puolestaan –tutustu referensseihimme

Avant Tecno Oy

"Yhteistyö on ollut sujuvaa kaikin puolin. Kommunikaatio toimii, tietoa jaetaan läpinäkyvästi, toimitukset tulevat ajallaan ja ongelmatilanteisiin reagoidaan erittäin nopeasti ja joustavasti."

– Kimmo Ylälehto