Yritys

Muovialan kokenut asiantuntija suunnittelee ja valmistaa asiakkaan ehdoilla

Asoma on kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys, jonka tuotanto on ja pysyy Suomessa. Erityisosaamistamme on teknisten ja pitkälle jalostettujen muovikomponenttien ja -tuotteiden myynti sekä sopimusvalmistus tyhjiömuovausmenetelmällä. Nykyaikaiset koneemme valmistavat eri teollisuuden aloille tuotteita, joiden toimivuus ja tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa – muotoilusta kuitenkaan tinkimättä.

Joustavaa ja luotettavaa osaamista

Asiakas on meillä kaiken toiminnan keskiössä. Olemme asiakkaan tukena tuotteiden kehityksessä ja suunnittelussa heti alkumetreiltä lähtien, ja valmistamme tuotantoerät aina tarpeen ja aikataulun mukaan. Sovitamme asiakkaan tuotteen jo suunnitteluvaiheessa huipputasoiseen valmistusteknologiaamme soveltuvaksi. Asiakkaamme saavat meiltä myös perusteellisen ohjeistuksen esimerkiksi käytettävästä materiaalista sekä tuen tuotteen koko elinkaarelle.

Edelläkävijäksi 70 vuoden kokemuksella

Perustamisvuoden 1942 jälkeen olemme kasvaneet päätoimisesta laukkuvalmistajasta koko muovialan edelläkävijäksi niin suunnittelussa, kehityksessä kuin valmistuksessakin. Tänä päivänä asiakkaamme edustavat johtavia ajoneuvo- ja elektroniikkateollisuuden, kone- ja laitealan sekä sairaala- ja saniteettiteollisuuden yrityksiä. Yritykseemme kuuluu myös tytäryhtiö Oy Sorter Ab, jonka toimialaa on muovisten astioiden ja ateriapalvelutuotteiden valmistaminen suurtalouksille. 

Asoma ei ole unohtanut myöskään ympäristöasioita, sillä noin 30 prosenttia ostetusta muoviraaka-aineesta päätyy ylijäämäksi, mutta ei jätteeksi. Asoma kierrättää kaiken ylijäämän.

Asomalla on laatujärjestelmä ISO 9001-2008.

Asoman pääkonttori ja myyntinäyttely sijaitsevat Helsingissä ja tuotantolaitos Kangasalla.

Kommentointi on suljettu.

asoma_tehdas