Erikoislaukut

Erikoislaukut ylivoimaisella ammattitaidolla

Asomalla on pitkäaikainen kokemus korkealuokkaisten laukkujen valmistamisesta ja myynnistä aina perustamisvuodesta 1942 lähtien. Vakiovalikoimaan kuuluvien laukkujen lisäksi suunnittelemme jatkuvasti uusia laukkumalleja asiakkaan toiveiden mukaisesti useaan eri käyttötarkoitukseen.

Yksilöllisiä ratkaisuja

Asoma tarjoaa joustavaa ja luotettavaa sopimusvalmistusta. Olemme asiakkaan tukena laukkujen kehityksessä ja suunnittelussa, ja valmistamme tuotantoerät aina toiveiden mukaisesti. Tarkkuutta vaativat, pitkälle jalostetut tekniset muovilaukut valmistamme tyhjiömuovauksella takuuvarmalla laadulla. Palveluumme kuuluu myös perusteellinen ohjeistus laukuissa käytettävistä materiaaleista sekä tuki tuotteen koko elinkaarelle.

Asoma tarjoaa useita laukkuvaihtoehtoja moneen eri tarpeeseen. Vahvana näyttönä laatuosaamisestamme ovat yksilöllisesti suunnitellut työkalu- ja Asoma Special Case -laukut sekä muut kevyet ja vahvat erikoislaukut – joko pehmeinä tai kovina versioina. Varmistamme laukun toimivuuden ja kestävyyden tarkalla suunnittelulla ja toteutuksella: tavoitteenamme on luoda Asoma-laukku, josta tulee osa asiakasyrityksemme tuotekokonaisuutta.

Valmistamme sopimuksen mukaan myös erilaisia laukkuja ja kansioita esimerkiksi yritysten liikelahjoiksi asiakkaan logopainatuksella varustettuina.

Asoma-laukku kestää aikaa

Asoma-laukku on suunniteltu kestämään kovassakin käytössä. Laukun runko ja käytettävät materiaalit määritellään aina tapauskohtaisesti laukussa kuljetettavan tavaran painon ja käyttöolosuhteiden mukaan kestävyyden varmistamiseksi. Käytämme laukkujen runkona tarpeen mukaan kevyempää tai jämerämpää alumiinikehystä, ja materiaalina korkeankin lämpötilan kestävää muovia. Tukevilla ja kovaa käyttöä kestävillä kädensijoilla, lukoilla ja saranoilla varustettujen laukkujen materiaalit ovat helposti puhdistettavia ja hygieenisiä.

Suunnittelemme laukkuihimme yksilölliset ja toimivat ratkaisut aina ulkokuoresta sisäosiin saakka. Valmistamme tarvittaessa laukkujen sisustuksen mitoittamalla asiakkaan laitteen tai piirustusten mukaisesti. Sisärakenteessa yleisimmin käyttämämme ratkaisu on muotoon leikattu pehmuste, johon laukussa säilytettävä laite sopii ja joka pitää sisällön tukevasti paikoillaan.

Lisätietoja: henry.luuppala@asoma.fi, puh. 040 554 7554.
Ota yhteyttä »

Kommentointi on suljettu.

laukku