Jakelukärryt

Korkealaatuiset jakelukärryt tarpeen mukaan

Asoman monipuoliseen ja ammattitaitoiseen sopimusvalmistukseen kuuluvat korkealaatuiset jakelukärryt valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan kestävän rungon ympärille. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, joka lähtee tarpeiden määrittelystä  ja etenee tarkkuutta vaativan tyhjiömuovauksen kautta valmiiseen tekniseen muovituotteeseen. Asiakkaamme saavat meiltä myös perusteellisen ohjeistuksen jakelukärryissä käytettävistä materiaaleista ja tuotteen koko elinkaaren kestävän tuen.

Ammattilaisen korvaamaton apulainen

Asoman jakelukärryt palvelevat monen eri toimialan ammattilaisia useassa eri työvaiheessa. Valmistamme jakelukärryt yksilöllisesti asiakasyrityksemme käyttötarkoituksen ja tarpeen mukaan. Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyttä runkoa voidaan muokata valmistamalla jakelukärry toiveiden mukaan kahdella tai kolmella pyörällä joko manuaalikäyttöisenä tai sähköavusteisena versiona. Myös kansi- ja värivaihtoehdot määritellään aina yksilökohtaisesti. Laadukkaita kärryjämme käytetään muun muassa postijakelussa, sairaaloissa ja ruuankuljetuksessa.

Kestää kovassakin käytössä

Jakelukärryjen valmistusprosessi perustuu tuotteiden pitkäikäisyyteen ja toimivuuteen: tarkoitustaan palvelevat tuotteet on suunniteltu kestämään kovassakin ammattilaiskäytössä vuodesta toiseen. Kärryjen rungossa käytämme kestävää rautafosfatoitua ja epoksimaalattua teräsputkea ja renkaissa puhkeamatonta polyuretaania.

Asoma-jakelukärryjen käyttö on paitsi ergonomista myös miellyttävää: kaikki kärrymallit on varustettu portaattomalla korkeussäädöllä ja niissä on käyttömukavuutta lisäävä pehmustettu kädensija.

Lisätietoja: pekka.soininen@asoma.fi, puh. 0400 405070.
Ota yhteyttä »

Kommentointi on suljettu.

jakelukarryt