Ajankohtaista

Tapaa meidät Alihankintamessuilla

Tapaa meidät Alihankintamessuilla
Tänä vuonna Alihankintamessujen teemoina ovat myynti, markkinointi, uudet materiaalit ja menetelmät.
Vesa Kärhä, Muoviteollisuus ry:stä toteaa Alihankinta 2015 – lehdistötiedotteessa:
– ” Kone- ja laiterakennuksen materiaalit elävät parhaillaan isossa modernisaatiossa. On välttämätöntä säästää painossa, huollossa, kulutuksessa, ajassa ja kaikessa muussakin resurssien käytössä. Pitää ottaa käyttöön lisää muoveja, kumia ja komposiitteja.”
Näin ollen toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan Lue lisää

Kesälomatiedote – Summer Vacation Notice 2015

kuumailmapallot
Pääkonttorimme ja myymälämme on kesälomakauden vuoksi suljettu viikot 28-29, eli 6.7.-19.7.2015.
Tehtaallamme on kesäseisokki viikot 28-31, eli 6.7 – 2.8.2015.
 
Our head office and shop is closed due to summer vacation season from 6th of July to 19th of July 2015.
Our factory has a summer shutdown from 6th of Lue lisää

Uusi hallitus on nimitetty

Varsinaisessa yhtiökokouksessa 24.4.2015 nimitettiin Asoma Oy:lle uusi hallitus. Hallituksen jäsenet seuraavalle kaudelle ovat:
Nina Ertiö
Nico Soininen
Pekka Soininen
Mari Kalttonen
Riikka Wikberg
Hallitus piti järjestäytymiskokouksen heti yhtiökokouksen jälkeen ja valitsi puheenjohtajakseen Nina Ertiön. Toimitusjohtajana jatkaa Pekka Soininen.
Pitkään puheenjohtajana toiminut Jarmo Soininen halusi luopua tehtävästään.
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja, Pekka Soininen, 0400 405070
Hallituksen puheenjohtaja, Nina Ertiö, 0400 488230

Uuden hallin hyllyt valmiina varastoimaan

Asoman uusi varastohalli on viimeistelyä vaille valmiina otettavaksi käyttöön. Viimeisenä työvaiheena 1500 neliön hallissa on hyllyjen asentaminen.
Lisätilan saaminen on ollut tuotannon kannalta tärkeää, koska tuotteiden ja muottien koot ovat kasvaneet ja materiaalivirta on suurempi kuin aiemmin. Myös kehittyvä konekanta vaatii aiempaa enemmän tilaa.
Laajennusosan ansiosta Asoma pystyy jatkossa tarjoamaan asiakkailleen aiempaa laajempia palvelukokonaisuuksia. Uusien tilojen myötä Lue lisää

Asoma toi designin Gebwellin maalämpöpumppuun

Lehdistötiedote 7.11.2014
 Ensimmäinen kokomuovinen etupaneeli parantaa äänieristystä

Maa- ja kaukolämpöratkaisuihin erikoistunut Gebwell Oy valitsi ensimmäistä kertaa tuotteeseensa muovista valmistetun etupaneelin. Yhtiön aiemmissa tuotteissa laitteen ulkokuori on ollut peltiä.
–Tämä on Suomen, ja ehkä kansainvälistenkin markkinoiden ensimmäinen maalämpöpumppu, jossa on muovista valmistettu ulkokuori. Muovin valitsimme siksi, että siitä on mahdollista tehdä kustannustehokkaasti tarvitsemamme näyttävä osa. Muovin myötä myös laitteen Lue lisää

Alihankinta 2014 – messuilla uusia mahdollisuuksia kone- ja laiterakentamiseen

Asoma laajentaa Kangasalla

Toimitusjohtaja  toteaa, että uusi halli on merkittävä investointi tulevaisuutta ajatellen:
–Tilaa tarvitaan, sillä tuotteiden ja muottien koot ovat kasvaneet. Materiaalivirta on myös suurempi kuin aiemmin. Tilaa vaatii myös kehittyvä konekanta, komponenttien kokoonpano ja valmistettujen tuotteiden jatkojalostus, joka yleistyy vauhdilla.
Lisätilan myötä Asoma pystyy paremmin varastoimaan väliaikaisesti asiakkaiden muovikomponentteja ja tehostamaan tuotantoaan.
Lue Kangasalan Sanomien uutinen aiheesta .
 

Asoma esittelee uutta muovimateriaalia Alihankinta-messuilla

Lehdistötiedote 24.9.2013
Alihankinta 2013, osasto E819

Asoma Tekesin seminaarissa 20.9. Alihankintamessuilla

Seminaarissa esiintyivät Asoman lisäksi muut Tekesin Digitaalinen tuoteprosessi-ohjelmassa edistyksellisiä ratkaisuja kehittäneet ja menestyksellä soveltaneet yritykset. Seminaarin tavoitteena oli antaa ideoita yrityksille liiketoimintaprosessien kehitykseen uusinta tietotekniikkaa hyödyntäen.

Nina Ertiö kertoi puheenvuorossaan Asoma Oy:n kehittämästä E-palvekonseptista, Asoma Studiosta. Tekesin avulla vuoden 2011 alussa käynnistyneen hankkeen tavoitteena oli luoda uusi innovatiivinen, interaktiivinen ja asiakaslähtöinen palvelukokonaisuus.
Tuotteen kehitystä, suunnittelua ja valmistusta Lue lisää

Tiedote: Asoma on jalostetun tyhjiömuovatun muovituotteen teknologiajohtaja Suomessa

Taustatiedote syyskuu 2012

Asoma on vuonna 1942 perustettu kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys, joka on vuosien varrella kehittynyt komponenttitoimittajasta pitkälle jalostetun tuotteen tekijäksi ja muodon taitajaksi. Asoman erityisosaamista on muovituotteiden sopimusvalmistus ja myynti ainoastaan yhdellä tekniikalla, tyhjiömuovausmenetelmällä. Valtavirrasta poikkeavan keskittymisen ansiosta Asoma tarjoaa poikkeuksellisen toistotarkkoja ja laadukkaita muovituotteita. Millintarkasti yhteen sopivien osien vuoksi kokoonpanoajat putoavat, mikä tuo Lue lisää